elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
RUTA DE LA TAPA NULES

Aquests són els locals que serveixen les millors tapes de Nules

Aquests són els locals que serveixen les millors tapes de Nules
  • Bar Chalton, geladeria La Constancia, i La Bodeguita de Macorina han estat els establiments guardonats

MÉS FOTOS
Aquests són els locals que serveixen les millors tapes de Nules - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules ha anunciat els locals guanyadors de la X edició de la Ruta de la Tapa, uns guardons que en la present edició s’han dividit en quatre categories principals per a les millors tapes salada, dolça, còctel i premi especial clemenules, per utilitzar la taronja com a principal ingredient.

En aquest sentit, els premis s’atorgaran al Bar Chalton com a guanyador del premi a la millor tapa salada; a la gelateria La Constancia que ha obtingut el premi a la millor tapa dolça; i a La Bodeguita de Macorina que ha aconseguit el premi al millor còctel i el premi especial Clemenules.

En breu es farà el lliurament de premis, i així es donarà per conclosa aquesta edició de la Ruta de la Tapa que ha tingut una gran acollida entre la ciutadania.

Al respecte, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, recorda que “una vegada més els bars, restaurants i pubs adherits a aquesta edició de la Ruta de la Tapa ens han ofert delicioses tapes i còctels com a mostra de la varietat de la gastronomia local”.

 

Pujar