elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Adeu a la generació Milano de Nules després de 35 anys cuinant 'al dente'

Milano
Milano
  • La coneguda pizzeria canvia de gerència per la jubilació dels seus propietaris Antonio i Demetrio

Pizzeria Milano és un dels locals més coneguts de Nules, un restaurant que ha estat 35 anys obert gràcies al treball i la constància d'Antonio i Demetrio els qui han capitanejat el vaixell d'una de les pizzeries més reconegudes del sud de la província de Castelló.

I és que parlar de Nules és parlar de Pizzeria Milano, perquè en aquests més de tres dècades d'història, el local ha acollit a centenars de comensals que acudien diària i setmanalment a assaborir unes de les millors pizzes de la comarca.

La fidelitat dels seus clients ha sigut la mostra més evident del bon fer d'aquest restaurant que continuarà obert però, ara, amb una nova gerència.

En aquests 35 anys han acostat a Nules la rica i variada cuina italiana. No sols pizzes, sinó també tot tipus de pasta com els saborosos fiocci de formatge i pera, raviolis, tortelini o spaghetti.

Tot això, acompanyat amb el bon tracte dels propietaris que ara es jubilen, Antonio i Demetrio, però també dels cambrers que en aquests 35 anys han servit les taules d'aquesta coneguda pizzeria que guardarà per al record col·lectiu multitud d'anècdotes i grans moments compartits en família i amics.

Pujar