Castellano

Dia de successos a Novelda: Una persecució policial, un xiquet ferit en un accident i cacen a un fugitiu

Dia de successos a Novelda: Una persecució policial, un xiquet ferit en un accident i cacen a un fugitiu
  • La detenció d'un home en crida i cerca en un supermercat ha causat un gran enrenou a la ciutat

La Policia Local de Novelda ha viscut aquest dimecres una llarga jornada en la qual han hagut d'atendre a tota mena d'incidències, des de la persecució d'un conductor donat a la fugida a la captura d'un home en crida i cerca, passant per l'assistència a un accident de trànsit amb un xiquet ferit.

Persecució policial pels carrers

L'últim dels successos ha ocorregut aquesta matinada, quan el municipi alacantí ha viscut una persecució policial als seus carrers.
La policia va descobrir durant la nit a un vehicle circulant en sentit contrari, no respectant senyalització i a excessiva velocitat, que després de la fugida ha sigut interceptat pels agents.

El conductor està investigat per un presumpte delicte contra la seguretat viària en tenir suspès el permís de conduir, donar positiu en el test de drogues.

Per si no fos prou, a més portava armes prohibides i substancies estupefaents.

Un xiquet ferit en un accident

Durant la vesprada, a més, es va haver de lamentar un accident de trànsit en l'encreuament del carrer Maestro Ramis amb Valle Inclán, en la qual van resultar ferides dues persones, i una d'elles un xiquet.
Ràpidament es van traslladar fins al lloc varies patrulles de policia i una ambulància, que va traslladar al menor al Centre de Salut de Novelda.
Un aparatós xoc en el qual han patit danys no sols els dos vehicles implicats sinó també altres dos més que estaven estacionats.
A més, durant la nit un altre conductor va tenir un accident de circulació i va donar positiu en el test d'alcoholèmia.

Cacen a un fugitiu en un supermercat

Aquest dimecres, al migdia, la Policia Local va col·laborar amb la Guàrdia Civil en un altre cas. Es tractava de la detenció d'un home que es trobava en crida i cerca, que ha sigut capturat gràcies a la col·laboració dels empleats del supermercat.
Segons ha explicat la policia l'home s'havia refugiat a l'interior d'un supermercat de l'avinguda Constitució, on ha sigut detingut, la qual cosa ha causat un gran enrenou entre els ciutadans que es trobaven en la zona.

Pujar