Castellano

Novelda registra un macrobrote amb 28 casos, el tercer en set dies

Novelda registra un macrobrote amb 28 casos, el tercer en set dies
  • Els tres focus de l'última setmana han sigut per reunions entre amics i familiars

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un nou macrobrote a Novelda, Alacant. Es tracta de el focus més gran que ha registrat la localitat alacantina en els últims mesos ja que afecta, al menys, a 28 persones. A aquest brot cal sumar-li altres dos que es van confirmar la setmana passada, amb onze contagiats en cada un d'ells. Tots ells han sigut per reunions entre amics i familiars.

Segons les últimes dades de la Conselleria, a Novelda s'han registrat 118 casos en les dues últimes setmanes, localitat que té en aquests moments una incidència cumulada de 458 casos per cada 100.000 habitants. Des que va començar la pandèmia a Novelda s'han contagiat 2.206 veïns i 46 d'ells han mort.

Aquest nou focus el coneixem en una jornada en què també s'han confirmat brots a Benigànim (32) ia La Llosa de Ranes (deu). A més, s'han notificat 3.193 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o mitjançant test d'antígens. Els hospitals valencians tenen, actualment, 731 persones ingressades, 113 d'elles a l'UCI

Pujar