Castellano
ACCIDENT TRÀNSIT NOVELDA

Un jove motorista de 16 anys, ferit greu al xocar contra un cotxe a Novelda

Un jove motorista de 16 anys, ferit greu al xocar contra un cotxe a Novelda
  • Els metges van aconseguir estabilitzar el xic després de diverses maniobres i va ser evacuat a l'Hospital General d'Elda

MÉS FOTOS
Un jove motorista de 16 anys, ferit greu al xocar contra un cotxe a Novelda - (foto 2)

Greu accident de trànsit a Novelda. Un xic de 16 anys va resultar ferit després de xocar amb la moto que conduïa contra un cotxe. Els metges van aconseguir estabilitzar el motorista in situ i va ser traslladat posteriorment a l'Hospital General d'Elda.

El succés va tenir lloc poc abans de les nou del vespre i per les imatges difoses en xarxes socials per la Policia Local de Novelda es veu l'abast del sinistre. Segons han informat fonts policials, l'accident es va produir a la cruïlla d'Avda. Cortes Valencianes amb Campet entre un turisme i una motocicleta.

Fins al lloc es van traslladar dues unitats de Policia Local, un Suport Vital Bàsic i una unitat del SAMU. L'equip mèdic del SAMU va assistir el motorista, a qui van aconseguir estabilitzar després de diverses maniobres.

Inicialment, el ferit, de 16 anys, va ser evacuat per politraumatisme, a l'hospital General d'Elda, a l'ambulància del SAMU.

Posteriorment, el jove va ser traslladat a l'hospital General Universitari d'Alacant, a una altra unitat del SAMU.

Pujar