Castellano
ES DISPARA AMB UNA PISTOLA

Ferit greu un jove a Novelda després de disparar-se accidentalment al penis amb una pistola

Ferit greu un jove a Novelda després de disparar-se accidentalment al penis amb una pistola
  • El ferit portava la pistola oculta a la roba per passar desapercebut en un control policial

Un jove de 22 anys va resultar ferit greu a finals d'octubre a Novelda després de disparar-se de forma accidental amb una pistola al penis, tal com han confirmat fonts de la Guàrdia Civil a elperiodic.com.

Pel que sembla, segons expliquen mitjans locals, el jove es va amagar la pistola als calçotets durant un control policial i es va disparar de forma accidental. De fet, va haver de ser intervingut per reconstruir-se el membre en una operació que va durar quatre hores.

Segons aquests mateixos mitjans locals, el jove va estar al quiròfan quatre hores i va ser ingressat a l'Hospital General Universitari d'Elda.

La Guàrdia Civil d'Alacant va haver de reconstruir els fets fins aturar el jove i el seu acompanyant -no anava sol al cotxe- com a presumptes autors d'un delicte de tinença il·lícita d'armes i han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Novelda que entén de la causa.

No se sap el motiu pel qual portaven l'arma. Pel que fa a antecedents dels autors, no se sap si tenien o si estava en possessió d'un permís d'armes.

Pujar