Castellano

Detenen a un home a Novelda per masturbarse davant diversos menors enfront d'una església

Detenen a un home a Novelda per masturbarse davant diversos menors enfront d'una església
  • Els fets van succeir aquest diumenge, sobre les 12 hores del migdia, quan s'estaven celebrant les comunions a l'interior del temple

La Policia Local de Novelda va detindre aquest diumenge a un home després de rebre diverses trucades en les quals s'alertava que en la Plaça d'Espanya, hi havia un individu, assegut en un banc, i pel que sembla, aquesta masturbándose davant la presència de diversos menors.

Cal destacar que els fets van succeir durant la celebració de comunions a l'Església de Sant Pere, amb la presència de famílies, i menors.

Ràpidament es va traslladar una patrulla al lloc, la qual accedeix per on no la puguen observar, i un agent procedeix a intentar comprovar el fet, sense ser vist. Aquesta agent observa clarament com un individu aquesta assegut en un banc, el més pròxim a la porta de l'Església, i s'està masturbando, veient als xiquets que estan per la Plaça jugant i movent-se, sense adonar-se d'aquest fet.

La Policia va intervindre sorprenent l'individu, el qual va ser detingut i lloc a disposició judicial. A més, es tracta d'una persona amb diversos antecedents per fets similars.

Aquest mateix dilluns serà presentat davant el Jutge de Guàrdia.

Pujar