Castellano

Alerta en l'eixida del ‘col·le’ en un municipi d'Alacant: Enxampen a un conductor multidrogat i sense carnet amb el cotxe de la seua mare

Alerta en l'eixida del ‘col·le’ en un municipi d'Alacant: Enxampen a un conductor multidrogat i sense carnet amb el cotxe de la seua mare
  • La Policia el va parar al “circular de manera erràtica” posant en perill l'eixida dels escolars

Alerta a l'hora de l'eixida de dos col·legis del municipi alacantí de Novelda quan un vehicle s'ha endinsat en la zona “circulant de manera erràtica”.

Així ho ha explicat la Policia Local, que ha assenyalat que ha sigut a les 17 hores d'este dilluns quan els agents han observat a este vehicle que suposava un perill per al pas dels escolars.

Ocorria mentres els agents regulaven el pas de zebra dels col·legis de Sant Jose de Cluny i Gomez Navarro, on se li va donar l'alt al vehicle.

La sorpresa va ser majúscula quan es va comprovar que el conductor era un jove de només 18 anys sense permís de conduir i que donava positiu tant en cànnabis com en cocaïna i amfetamines.

Els agents van comprovar que el vehicle era propietat de la mare del conductor, a la qual se'l va informar de la responsabilitat que adquirix “per no prestar la suficient atenció perquè el seu fill conduïsca amb estos condicionants”.

Una sanció molt greu que se suma a la resta d'actuacions durant el cap de setmana a Novelda, on cinc conductors han sigut denunciats per circular borratxos i altres sis per anar drogats.

Pujar