Divendres 17 de Agost de 2018

Creu Roja Gandia organitza el Dia de la Bandereta

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Sociedad -  general
09/11/2017 | elperiodic.com  

Creu Roja Gandia organitza el Dia de la Bandereta

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Creu Roja Gandia organitza el Dia de la Bandereta per a sol·licitar ajuda econòmica que enguany destinarà a la solidaritat amb la infància. Amb el lema: Di sí a la infància, els fons serviran per a pal·liar la pobresa infantil amb la posada en marxa de projectes de suport escolar i ajuda a l'alimentació.

Cal recordar que Creu Roja Gandia va recuperar la col·lecta ara fa 4 anys, quan feia 50 anys que no eixia pels carrers de la ciutat. Amb l'objectiu d'ampliar la intervenció a favor de les persones afectades per la crisi socioeconòmica l'Entitat Humanitària, amb la implicació dels col·lectius socials majoritaris de la ciutat, estarà novament requerint l'ajuda voluntaria dels ciutadans.

Es podrà col·laborar de manera directa dipositant els seus donatius este dissabte 11 de novembre, en les vidrioles blanques i taules benèfiques, de 10:00 a 14:00 hores pels carrers del Centre Històric i el districte del Grau de Gandia. A més, es pot fer ús de la telefonia amb l'enviament d'un SMS amb la paraula INFANCIA al 28092 per a donar 1,2€, al 38088 donar 3€ i al 38092 donar 6€. També participen en esta campanya pràcticament a totes les entitats bancàries de Gandia amb el "Conter Corrent Zero" on es pot fer l'aportació econòmica que s'estime oportuna, sols cal interessar-se pel conter del Dia de la Bandereta.

Al voltant de 145 voluntaris de Creu Roja Gandia i representants de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa, la Federació de Falles de Gandia, o Associacions de Veïns... presidiran les taules que convertiran el Dia de la Bandereta en el símbol de la solidaritat ciutadana.

La distribució de les 9 taules solidàries estaran repartides de la següent manera: la Federació de Falles estarà a la Plaça Escola Pia encreuament amb c/Major, el col·lectiu de Mestres Voluntaris de Creu Roja amb l'ajuda d'immigrants al Passeig de les Germanies davant l'IES Ausiàs March, l'Associació Veïns de Corea al c/Magistrat Català davant la seu de Creu Roja, els Voluntaris Mediambientals de Creu Roja a l'entrada de la Renfe, la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa al Passeig de les Germanies encreuament c/Rausell, membres de l'Assemblea Local de Creu Roja a la Plaça Major davant l'Ajuntament, la Germandat del Davallament del Grau a l'Avinguda de la Pau davant església St. Nicolau, l'Associació Veïns i Dones del barri del Raval al Passeig de les Germanies encreuament c/Valier.

Assenyalar que a banda de l'acció pròpia del dissabte de matí, l'entitat bancària Banco de Santander es suma a la campanya instal·lant una taula solidària el divendres dia 10 de matí davant la seua oficina principal al Passeig de les Germanies. A més, els Voluntaris de Creu Roja Joventut estaran el dissabte de vesprada amb les vidrioles pels carrers del Centre Històric de 17:00 a 20:00 hores.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil