Dimarts 21 de Agost de 2018

IDEA i l’institut d’FP Luis Suñer estreten la seua col·laboració

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Empleo -  general
19/10/2017 | elperiodic.com  

IDEA i l’institut d’FP Luis Suñer estreten la seua col·laboració

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Ahir va tindre lloc una reunió amb l'equip directiu del Centre Integral Públic de Formació Professional Luis Suñer, tècnics d'IDEA i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, en una reunió de treball al voltant del projecte per a la creació d'una Passivhauss (edifici amb un nivell d'eficiència energètica elevat) i un ecohort, que contarà amb la participació de les institucions públiques. Aquest projecte té una vessant innovadora des del punt de vista educatiu, ambiental i social per a les especialitats de l'alumnat del centre de Formació Professional i per als cursos que imparteix l'Ajuntament.

L'Ajuntament d'Alzira està preparant una sol·licitud per a rebre Fons Socials Europeus que contempla que uns 45 joves aturats/des puguen desenvolupar itineraris formatius amb el suport d'una ajuda, i un d'aquests, referent a les branques d'electromecànica, es durà a terme amb la implicació tant d'IDEA com del CIPFP Luis Suñer.

Ivan Martínez, regidor responsable de l'àrea, ha agraït la implicació de les treballadores i treballadors de les dos entitats públiques, l'esforç realitzat d'implicar-se i treballar de forma conjunta per a beneficiar a més col·lectius de la nostra ciutat. Segons ha manifestat I. Martínez: «IDEA i el CIPFP Luis Suñer estem desenvolupant accions conjuntes de formació, ocupació i projectes europeus. Enguany, dins el Pla juvenil Formació+Ocupació, un total de 20 joves desocupats/des estan realitzant contractes durant un any en l'Ajuntament que contemplen la formació complementària en diversos mòduls d'FP. Igualment, el centre formatiu participa dels projectes europeus per a rebre voluntaris/àries europeus en les seues instal·lacions, així com en els projectes de mobilitat europea promoguts per IDEA».

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil