Dimecres 22 de Agost de 2018

"Los Pájaros Muertos" esgota el 80% de les localitats

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Cultura y Espectáculos -  general
22/09/2017 | elperiodic.com  

"Los Pájaros Muertos" esgota el 80% de les localitats

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'obra del Premi Nacional de Dansa, Marcos Morau, "Los Pájaros Muertos", ja ha esgotat el 80% de les localitats per a les dues representacions que tindran lloc en el Teatre Echegaray el dissabte 30 de setembre(22:30) i el diumenge 1 d'octubre (19:00). A més, s'ha venut ja la totalitat de les entrades anticipades per a la platea, quedant únicament una quantitat reduïda d'obligada venda en taquilla.

La Veronal, la companyia de Morau, no solament portarà a Ontinyent l'espectacle de "Los Pájaros Muertos" sinó que aquesta suposarà una acció formativa. D'una banda, als 9 ballarins de la companyia se'ls uniran altres 14 ballarins amateurs seleccionats en un càsting que tenia lloc el passat mes de maig en la Sala Gomis. Aquesta acció formativa se celebrarà la setmana pròxima amb la presència del propi coreògraf ontinyentí. El component formatiu no quedarà ací, ja que la música estarà a càrrec de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, la qual forma a joves de la ciutat i de diferents punts de la província. L'orquestra, que estarà dirigida pel seu director titular Saül Gómez, acompanyarà l'obra amb reconeguts pasdobles de la història espanyola del segle XX.

Cal recordar que l'espectacle naix d'un encàrrec del Museu Picasso de Barcelona i gira al voltant de la vida i obra de l'artista malagueny, mostrant, en paraules del propi Morau, "la mescla entre tradició i avantguarda, reflexió i llibertat, essències i contradiccions que van marcar la vida de Picasso". Després de la seua estrena a Barcelona, "Los Pájaros Muertos" ha passat pels principals teatres de ciutats com Curitiba (Brasil), Paris, Venècia o València.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a "no perdre aquesta oportunitat de veure en el Teatre Echegaray a tot un Premi Nacional de Dansa com l'és Marcos Morau i la seua companyia La Veronal, en un projecte únic i apassionant. Una obra amb la qual torna a la seua ciutat natal i ens ofereix l'ocasió tant de gaudir als espectadors com als ballarins seleccionats que podran involucrar-se i formar part formar en un espectacle tan destacat".

Les entrades per a l'amfiteatre encara pot adquirir-se a través de la web de Caixa Ontinyent, en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla una hora abans de cada representació.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil