Dimarts 14 de Agost de 2018

L’Ajuntament d’Alzira continua promocionant la 'Reganyà’ com a producte de qualitat

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Economía y Negocio -  general
19/09/2017 | elperiodic.com  

L’Ajuntament d’Alzira continua promocionant la 'Reganyà’ com a producte de qualitat

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L’edició d’un llibre de divulgació sobre la ‘Reganyà’, una campanya per acostar el nostre dolç als centres educatius, l’assistència del Gremi de Forners en la Fira Comercial Oberta dels pròxims 29 de setembre i 1 d’octubre, o la presència d’aquest producte típìc en les delegacions d’Alzira a Còrdova són algunes de les activitats previstes per part de l’Ajuntament d’Alzira per a la promoció dels nostres forns i comerços de barri.

Per part de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, el seu responsable, Ivan Martínez, ha assenyalat que s’està ultimant l’edició, juntament amb Reclam Editorial, d’un llibre de divulgació que tractarà d’acostar a la comunitat escolar però també a tot el públic en general la Reganyà com  producte típic d’Alzira, al mateix temps que es promou els nostres forns i artesanes i artesans de la ciutat. En les pròximes setmanes s’enllestirà una campanya amb els centres escolars, tal i com es va traslladar a les escoles de la ciutat, per a difondre aquest material divulgatiu per part de l’Ajuntament.

Per un altre costat, la regidora de Comerç i de Festes, Isabel Aguilar, ha anunciat que el Gremi de Forners participarà un altre any més en la Fira Comercial Oberta que tindrà lloc el cap de setmana del 29 de setembre a l’1 d’octubre en la plaça del Regne i l’Avinguda Luis Suñer. A més a més, en la delegació d’Alzira en l’Encuentro Nacional de Jóvenes Cofrades que tindrà lloc a Còrdova els propers 27, 28 i 29 d’octubre també estarà present el nostre producte alzireny.

 

    

 

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil