Dimarts 21 de Agost de 2018

La Jana comptarà amb una unitat de respir

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Sociedad -  general
11/07/2017 | elperiodic.com  

La Jana comptarà amb una unitat de respir

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El passat divendres l'alcalde de la Jana, Domingo Tolós i el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, van signar el conveni per posar en marxa la unitat de respir de la Jana. "Des de l'Ajuntament considerem que este servei és molt necessari, degut a l'envelliment de la població del nostre poble, i que serà molt important per a les persones majors, ja que els permetrà gaudir d'un lloc d'encontre i realitzar activitats d'entreteniment", ha explicat Àlex Vilanova, portaveu de l'equip de govern.

L'Ajuntament de la Jana ha publicat les bases de la convocatòria per a contractar una persona que serà l'encarregada de gestionar la unitat de respir. Les bases es poden consultar en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament i en la seu electrònica, en l'apartat de transparència.

"A més de la unitat de respir, l'Ajuntament de la Jana recuperarà l'ascensor del centre de jubilats que estava donat de baixa des de la seua inauguració i farà xicotetes obres per adaptar el local a la nova normativa i així poder comptar amb un pla d'evacuació. El benestar social de les persones majors és una prioritat per a este Ajuntament, ja que la majoria de persones que viuen al nostre poble són jubilats i jubilades" ha conclòs Àlex Vilanova.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil