Dissabte 18 de Agost de 2018

Catarroja inicia la reforma de l’avinguda de la Diputació

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
05/05/2017 | elperiodic.com  

Catarroja inicia la reforma de l’avinguda de la Diputació

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Ajuntament de Catarroja ha iniciat un procés de participació ciutadana perquè la ciutadania opine sobre la reforma de l'avinguda de la Diputació. Es tracta d'una de les principals vies de la localitat que té problemes estructurals des de fa anys a causa de les arrels dels pins i s'ha de reparar.

El projecte s'ha adjudicat a l'empresa catarrogina Daia Arquitectes i inclou la realització d'una iniciativa d'implicació ciutadana perquè els veïns i veïnes de la població participen en el nou disseny de l'avinguda.

Esta via condicionarà la manera de viure i l'entorn les pròximes dècades i cal realitzar una aproximació sensible que responga a diversos criteris i situe a les persones i les seues necessitats al centre de l'actuació.

Arregla l'avinguda

«Arregla l'avinguda» és un procés d'implicació ciutadana que té com a objectiu escoltar els diferents punts de vista i comptar amb les aportacions de les veïnes i els veïns de Catarroja per a redissenyar conjuntament la nova avinguda.

El procés «Arregla l'avinguda» es presentarà el pròxim dimarts 9 de maig al Teatre Auditori de Catarroja. A més, inclou una taula rodona i un taller en els quals participaran els veïns i veïnes de la població. Els resultats de tot el procés es faran públics el 2 de juny.

Per a l'equip de govern "és una prioritat arreglar l'avinguda de la Diputació després de tants anys sense que ningú haja fet cas al deteriorament constant a causa de les arrels dels arbres". "Per fi comencem la reparació d'esta artèria fonamental per al poble en la qual se situen edificis tan importants com el Teatre Auditori o la universitat La Florida" han afegit. L'equip de govern també considera que "les coses s'estan fent bé des de l'inici perquè la participació ciutadana és imprescindible per a dissenyar el futur del nostre poble".

L'ajuntament destinarà 750.000 euros a la primera fase de reparació de l'avinguda de la Diputació. En un primer moment es realitzarà el projecte, a partir del procés de participación ciutadana i posteriorment s'iniciaran les obres.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil