Dimecres 19 de Setembre de 2018

L'Ajuntament remodelarà els carrers Perxe i les Eres durant el 2017

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
23/03/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament remodelarà els carrers Perxe i les Eres durant el 2017

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
• El ple de l'Ajuntament de la Jana ha aprovat incloure en la pla Castelló 135 la remodelació dels carrers Perxe i les Eres i al mateix temps intentar incloure en el projecte la reparació de les voreres més deteriorades del poble

L'Ajuntament de la Jana ha realitzat durant les últimes setmanes un inventari de l'estat actual dels diferents carrers del poble per tal de determinar-ne la necessitat de millores.

En molts casos ens trobem amb unes infraestructures molt deteriorades, carrers amb forats, voreres amb un estat de conservació molt deficient i calçades molt deteriorades, de manera que ahir el ple de l'Ajuntament va aprovar incloure al pla Castelló 135 la remodelació dels carrers Perxe i les Eres, dos dels que presenten un pitjor estat de conservació.

"Actuarem en primer lloc sobre els carrers Perxe i les Eres perquè hem detectat que estan pitjor que la resta de carrers. És necessari prioritzar per invertir els 65.000€ que teníem previstos en els pressupostos per a la remodelació de carrers, però una vegada fet el projecte, si podem reparar alguna cosa més també tenim una llista amb voreres d'alguns carrers en les que ens agradaria actuar. De moment, anem a ser prudents. El que sí que intentarem és que totes les obres que es facen en el poble tinguen uns criteris urbanístics pareguts i que s'integren de la manera més harmoniosa possible amb l'entorn i les edificacions", ha conclòs Àlex Vilanova.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil