Dijous 16 de Agost de 2018

Catarroja obri un procés de participació ciutadana per a desenvolupar l'estratègia de desenvolupament integrada amb Albal

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
21/11/2016 | elperiodic.com  

Catarroja obri un procés de participació ciutadana per a desenvolupar l'estratègia de desenvolupament integrada amb Albal

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Ajuntament de Catarroja ha obert un procés de participació ciutadana per a planificar l'Estratègia de Desenvolupament Urbà sostenible i Integrat (EDUSI) que està desenvolupant conjuntament amb la población veïna d'Albal.

La ciutadania ja té al seu abast un qüestionari sobre les actuacions d'este projecte que pot respondre tant a la página web de l'Ajuntament com a determinats punts de la població on s'han instal·lat urnes perquè es puguen dipositar les respostes. En concret, les urnes estan situades a l'Oficnina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, la Casa de la Cultura, l'Espai Barraques, l'Escola d'Adults i el Mercat Municipal.

El projecte va ser presentat la setmana pasada a les associacions i a la comunitat educativa i la resta de la ciutadania pot participar fins al pròxim 24 de novembre.

L'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat entre Catarroja i Albal és un ambiciós projecte finançat amb fons europeus que afecta a la zona del camí de les Corregudes fins a la seua connexió amb la V-31 i que té com a objectiu resoldre els problemes històrics de comunicació entre les dues poblacions i acabar amb l'important risc d'inundacions de la zona en èpoques de pluges intenses.

El procés de participació ciutadana estarà obert fins al 24 de noviembre. El 28 de novembre, representants de les dues poblacions tindran una reunió conjunta per a analitzar els resultats. I finalment, el 30 de novembre es presentarà públicament el projecte.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil