Castellano

Programa d'actes conmemoratius de les festes de Moros i Cristians 2021

Programa d'actes conmemoratius de les festes de Moros i Cristians 2021
  MÉS FOTOS
  Programa d'actes conmemoratius de les festes de Moros i Cristians 2021 - (foto 2)

  La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Mutxamel aposta per dur a terme una sèrie d'actes commemoratius de les festes de Moros i Cristians adequats a les circumstàncies actuals. De tal forma que els dies 7,9,10,11 i 12 de setembre Mutxamel respirarà l'essència de les festes a pesar que no es celebren enguany.

  El dia 7 a les 20:00 s'ignaugurarà en l'Av. de València la ruta fotogràfica "La festa en imatges". Una exposició a l'aire lliure que recorrerà tot el nucli urbà amb els diferents actes de les festes de Moros i Cristians. El dia acabarà a les 00:00h amb l'Alborada en la Pl. Nova en honor a la Mare de Déu de Loreto.

  El dijous 9, en la Festivitat de la patrona de Mutxamel, se celebrarà la Missa Major a les 12:00 sent la següent a les 20:00. Finalitzarà la programació d'este dia amb el castell de focs artificials que tindrà lloc en la Pl. Nova a les 21:30.

  El divendres 10 es podrà observar en la fatxada de l'Ajuntament el Videomapping 3D. Un espectacle visual i de so en honor a les festes de Moros i Cristians amb tres passes diferents per a garantir el compliment de les mesures Covid-19 (23:00-23:15-23:30).

  El dissabte 11 a les 20:30 el parc Municipal El Canyar de les Portelles acollirà la representació de les ambaixades de Moros i Cristians, on s'entregarà el premi al cartell guanyador i la menció d'artista local del concurs de les festes, i que finalitzarà a les 21:30 amb un castell de focs artificials. Un esdeveniment les entrades del qual podran adquirir-se en la web www.mutxamelentradas.com o en la Casa de Cultura.

  Finalment, el dia 12 es donarà pas a la mascletà a la 13:30 en Av. Espanya.

  Esta sèrie d'actes commemoratius que mantenen la il·lusió dels festers i festeres de Mutxamel fa que la gastronomia jugue un paper important. Per este motiu, la Regidoria de Turisme aposta per l'hostaleria del municipi amb "Sabor de festa". Una acció en què s'ha reunit part de l'hostaleria local per a promoure els plats i begudes especials d'estes dates.

  Pujar