Castellano

Obert el termini per a presentar les obres al certamen de Narrativa ‘Vila de Mutxamel’ que enguany aposta per la modalitat oral

Obert el termini per a presentar les obres al certamen de Narrativa ‘Vila de Mutxamel’ que enguany aposta per la modalitat oral
  • La regidoria de Promoció del Valencià vol que els jóvens i les persones majors conten relats i històries que formen part de la tradició oral o que les inventen

Es troba obert el termini per a presentar-se al Certamen de narrativa ‘Vila de Mutxamel’ que enguany té com a única modalitat la de narrativa oral.

Es demana que qui participe presente un vídeo curt, entre dos i sis minuts, on narre una història que tinga com a escenari Mutxamel, una història que pot ser tradicional, memorística o fantàstica, sempre que no es plagien obres d’altres autors.

Hi ha una categoria per a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, compresos entre 12 i 20 anys.   Els premis per a l’alumnat d’ESO són de 150 euros per a qui guanye els corresponents de primer i segon cicle. I en Batxiller i Cicles Formatius, hi ha un primer premi de 200 euros i un segon de 100 euros.

I hi ha una altra categoria per a persones majors de 65 anys, amb un premi de 600 € i dos premis de 400€.

El certamen té la voluntat de promoure el valencià no solament entre qui hi participe, sinó també entre els receptors de les narracions que es podran veure al canal de YouTube de l’Ajuntament de Mutxamel. Des de la regidoria de Promoció del Valencià “volem que els jóvens i les persones majors ens conten relats, imaginats o que adapten històries que formen part de la tradició oral, sempre que tinguen a Mutxamel com un dels escenaris del relat.  Així el valencià mostra el seu valor com a llengua de cultura, transmissora d’històries i creadora d’imaginaris”.

Les obres gravades en un arxiu de memòria USB s’han de presentar en l’OMAC de l’Ajuntament de Mutxamel acompanyades de la fitxa d’inscripció i les declaracions responsables pertinents.

Els originals poden presentar-se fins al dia 30 de setembre.

Pujar