Castellano

Mutxamel celebra el Nou d’Octubre amb un Aplec de Sonadors, una partida de pilota, una dansà popular i una representació teatral infantil

Mutxamel celebra el Nou d’Octubre amb un Aplec de Sonadors, una partida de pilota, una dansà popular i una representació teatral infantil
  • El dissabte 8 actuaran els Sonadors de Crevillent, el grup La Albatalía de Múrcia i el Sota de Mutxamel, i el diumenge 9 es podrà visitar la Torre Campanar tot el matí

MÉS FOTOS
Mutxamel celebra el Nou d’Octubre amb un Aplec de Sonadors, una partida de pilota, una dansà popular i una representació teatral infantil - (foto 2)

L’Ajuntament de Mutxamel celebra este cap de setmana el Nou d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana amb diversos actes de tipus cultural, esportiu o històric. La programació preparada per la Regidoria de Cultura s'ha dividit en dues jornades. D'una banda, el dissabte 8 a la vesprada serà l’Aplec de Sonadors, amb la participació de diversos grups, mentre que el diumenge 9, durant tot el matí, hi ha previstes diverses activitats dirigides a tota la família.

L'Aplec de Sonadors arrancarà a les 19.30 hores amb una dansà des de la Plaça Nova fins al Passeig de la Constitució. En el mateix passeig, a partir de les 20.00 hores, s'ha programat el concert de tres grups: Sonadors de Crevillent, la Cuadrilla La Albatalía - Arboleja de Múrcia i el Só de Mutxamel. La jornada acabarà a les 22.00 hores amb un correfoc a càrrec de la Colla Dimonis i la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Nuvolet, que tindrà lloc des de la Plaça Nova fins al Passeig de la Constitució.

El Nou d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, arrancarà a les 10.00 hores amb una cercavila de la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Nuvolet. A les 10.30 hores serà la partida de pilota valenciana, en la modalitat de perxa, en el Carrer Fossar. Just al costat, a les 12.00 hores, en el Parròquia El Salvador, començarà la missa en valencià, en la qual participarà el Cor de Cambra Oscar Esplà.

Per a completar un matí d'activitats, a les 12.45 hores partirà del Passeig de la Constitució una dansà popular amb la participació dels Nanos i Gegants, de Grups de Dansa, de la Colla El Nuvolet, Els Cavallets dels Templaris, la banda L’Aliança i els components del Grup de Teatre Municipal Infantil, que a la seua arribada a la Plaça Nova representaran l’Ambaixada del 9 d’Octubre. El recorregut de tota esta comitiva serà Passeig de la Constitució, Carrer Manuel Marco, Carrer Cura Fenolll, Carrer Mestre Sala Marco i Plaça Nova.

Si el temps ho permet, serà un magnífic cap de setmana per a gaudir en família de la Festa de tots els Valencians i Valencianes. I a més, són un dies perfectes per a anar de ruta amb Mutxatapa i assaborir els 20 restaurants que t'ofereixen tapa i beguda per 3 euros.

Pujar