Castellano

Mutxamel acull el IX Campionat d'Espanya Màster d'Halterofília

Mutxamel acull el IX Campionat d'Espanya Màster d'Halterofília
  • La competició, que es realitzarà els dies 12, 13 i 14 d'abril, compta amb més de 131 inscrits, xifra rècord de participació en esta competició d’àmbit nacional

MÉS FOTOS
Mutxamel acull el IX Campionat d'Espanya Màster d'Halterofília - (foto 2)

L'Ajuntament de Mutxamel a través de la regidoria d'Esports acull els dies 12, 13 i 14 d'abril el IX Campionat d'Espanya Màster d'Halterofília. Una competició per a esportistes d'esta disciplina a partir dels 35 anys, que es disputarà en el pavelló cobert del Poliesportiu Els Oms.

Durant tot el cap de setmana, dos-cents seixanta esportistes, xifra rècord d'inscrits, participaran en esta competició que compta amb diverses proves segons el grup; determinat per pes i edat de qui competix. Durant la jornada de divendres, a partir de les 17.00 hores, es realitzarà el pesatge dels primers competidors per a iniciar la prova competitiva a les 19.00 hores. Dissabte arrancarà la competició a les 11.30 hores i es prolongarà fins a les 19.00 hores, en esta segona jornada també es realitzaran els pesatges pertinents dos hores abans de cada competició. Diumenge, les proves començaran també a partir de les 11.30 hores i fins a les 17.00 hores, moment en el qual es tancarà la novena edició del campionat.

El regidor d'esports, José Ángel Pérez, ha assegurat que “acollir este esdeveniment esportiu és una oportunitat perquè tant els esportistes com els acompanyants coneguen Mutxamel i gaudisquen de l'esport en un municipi que té, a més d'un gran interés per totes les disciplines esportives, una àmplia oferta cultural i patrimonial, de la qual estem segurs que podran gaudir en algun moment de la seua estada entre nosaltres”.

L'alcalde de Mutxamel, Rafael García, ha indicat que “és una satisfacció poder acollir esdeveniments esportius d'esta magnitud, que posen el nostre municipi en el mapa esportiu. Agraïsc a la Real Federació d'Espanya d'Halterofília que haja pensat en la nostra ciutat per a dur a terme la convocatòria d'enguany i, per descomptat, que ens done l'oportunitat de mostrar a tota la ciutadania la quantitat d'esportistes que practiquen Halterofília sense importar l’edat, únicament portats per la seua passió per este esport”.

Des de la Real Federació d'Halterofília d'Espanya han agraït a l'Ajuntament la implicació que ha tingut per a poder acollir la prova en les seues instal·lacions esportives que, a més, reuneixen totes les característiques perquè la prova siga un èxit. A més, realitzant la prova a Mutxamel, la Federació complix un dels seus objectius: impulsar este esport per tota la província d'Alacant.

A l'esdeveniment a més de diferents autoritats de la corporació municipal, assistiran també el president de la RFEH, Constantino Iglesias, la vicepresidenta de la RFEH, Mónica Carrió i el president de la FHCV, José Andrés Ibáñez.

Pujar