Castellano
ACCIDENT MUTXAMEL

Dos ferits a un accident d'avioneta a Mutxamel

Dos ferits a un accident d'avioneta a Mutxamel
  • Els dos ocupants de l'avioneta han sigut traslladats a l'hospital Universitari de Sant Joan per traumatisme cranioencefàlic i contusions

MÉS FOTOS
Dos ferits a un accident d'avioneta a Mutxamel - (foto 2)
Dos ferits a un accident d'avioneta a Mutxamel - (foto 3)

Dos homes han resultat ferits després d'un accident d'avioneta esportiva en els voltants de l'Aeroclub de Mutxamel.

A les 13.30 hores, ha entrat avís al CICU mitjançant el qual s'alertava de la caiguda d'una avioneta en la carretera CV-800, en terme municipal de Mutxamel.

L'aparell participava en una prova esportiva aeronàutica, donant a volta a Espanya per l'aire, però no ha pogut finalitzar l'etapa que tenia un punt de control en l'Aeroclub de Mutxamel. En un moment donat, l'aparell ha perdut la comunicació amb la torre de control de l'aeroclub, tant de manera sonora com visual, malgrat estar a molt poca distància d'aquesta instal·lació.

Minuts després l'avioneta ha aterrat de manera brusca en uns terrenys situats en els voltants del polígon industrial Riodel, al costat de la carretera CV-800 que arriba fins a Xixona.

Fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L'helicòpter medicalitzat també havia sigut mobilitzat; però no ha sigut necessària la seua intervenció i s'ha retirat. L'equip mèdic ha assistit als dos ocupants de l'avioneta.

Un home, de 55 anys, ha sigut evacuat per traumatisme cranioencefàlic i contusió lumbar, a l'hospital Universitari de Sant Joan d'Alacant, en l'ambulància de suport vital avançat.

L'altre ferit, de 63 anys anys d'edat, presentava traumatisme cranioencefàlic i contusió dorsal. L'home ha sigut traslladat al mateix centre hospitalari que l'anterior, en l'ambulància de suport vital bàsic.

Encara es desconeixen les causes per les quals s'ha produït l'accident. L'avioneta ha patit importants danys materials, encara que a tenor de com s'ha trobat l'aparell, tot indica que els pilots han demostrat una gran destresa per a poder aterrar provocant els menors danys possibles a la seua salut.

Pujar