Castellano

Doble delicte de violència de gènere a Mutxamel: dos homes detinguts per presumptes maltractaments

Doble delicte de violència de gènere a Mutxamel: dos homes detinguts per presumptes maltractaments
  • En un cas, la víctima va utilitzar l'aplicació per a mòbil Alertcops, i en un altre, un avís veïnal va permetre localitzar al presumpte agressor

Aquest dissabte passat, 12 de febrer, a les 20.00 hores i en col·laboració amb la Guàrdia Civil del Lloc Principal de Sant Joan, agents de la Policia Local de Mutxamel van detindre a un home de 48 anys que havia sigut denunciat per la seua parella per violència de gènere, alertant als cossos de seguretat, emprant l'aplicació per a mòbil Alertcops. El detingut, que va resultar posseir antecedents per fets similars cap a una altra dona, va intentar eludir als policies quan circulava en el seu patinet elèctric, sent finalment aconseguit.

D'altra banda, a les 21.30 hores de la mateixa nit de dissabte, després de rebre en la central de la Policia Local un avís veïnal d'una agressió d'un home cap a una dona, els agents van tornar a intervindre davant un altre presumpte delicte de violència de gènere. Segons l'avís veïnal, un home havia agarrat pel pèl i introduït a la força en un vehicle a una dona. Els agents es van dirigir d'urgència al lloc per a iniciar la cerca del vehicle, que va ser localitzat finalment i obligat a detindre's.

Després de comprovar que existien indicis suficients, els agents van procedir a la detenció de l'home, de 35 anys d'edat i que també en aquest cas posseïa antecedents per violència de gènere. Es dona la circumstància que també se li va practicar la prova d'alcoholèmia, llançant un resultat positiu, per la qual cosa se li van instruir diligències per delicte contra la seguretat viària.

Pujar