Castellano

Nou curs de Rehabilitació i Patologies d'Elements Constructius a Mutxamel

Nou curs de Rehabilitació i Patologies d'Elements Constructius a Mutxamel

    L'Ajuntament de Mutxamel posa en marxa un nou curs organitzat per la Fundació Laboral de la Construcció en col·laboració amb l'Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament i subvencionat per la Diputació d'Alacant.

    Este curs de Rehabilitació i Patologies d'Elements Constructius  està encaminat a proporcionar els coneixements bàsics relacionats amb esta branca del gremi de la construcció i  es compon d'una programació teoricopràctica de 60 hores de duració: 20 hores per als coneixements teòrics i 40 hores per a les activitats pràctiques. És totalment gratuït i dirigit a persones desocupades.

    El curs, que comença el 29 de setembre i acaba el 14 d'octubre, es durà a terme en dos punts diferents: el Centre Social José Bernabeu Alberola de Mutxamel, on s'impartirà la teoria, i les instal·lacions del Pavelló Esportiu Municipal per a la realització de les pràctiques.

    Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Mutxamel, representada pel  regidor  Antonio Sola, volem agrair el bon acolliment que ha tingut este curs i  la implicació de l’alumnat per a poder millorar la seua qualificació professional en el sector de la construcció.

    Pujar