Castellano

El CFPA de Mutxamel seguix amb la seua labor didàctica a través d'internet

El CFPA de Mutxamel seguix amb la seua labor didàctica a través d'internet

  L'ajuntament de Mutxamel ha explicat que el CFPA de Mutxamel està seguint la seua labor didàctica a través d’internet: “L'actual situació d'estat d'alarma decretat pel Govern d'Espanya ha obligat este Centre educatiu a elaborar noves estratègies de treball”.

  A través dels mitjans digitals i les xarxes socials es fa un seguiment amb l'alumnat, enviant propostes diàries de treball, impulsant l'orientació a través de tutories individualitzades i desenvolupant diferents iniciatives a través d’Internet.

  “Part d'esta comunicació bidireccional està reflectida en la nostra pàgina corporativa de Facebook. D'altra banda, es publiquen enllaços i material en el blog del Centre i en el nou blog de l’Agència de Promoció de Valencià amb material específic d'aprenentatge de valencià”, explica l’ajuntament.

  Destaquen l'activitat de la XII Jornada Gastronòmica Internacional que havia de celebrar-se el passat 25 de març, però que s'ha convertit en una participació des de casa  amb receptes per a tots els gustos: dolços, salades, presentades en vídeos,  en cartells, fotos… Tota una mostra  culinària molt internacional.  40 receptes, des de les de Mutxamel a l'Iran, passant per Alemanya Argentina, Bèlgica, França, Holanda, Itàlia,  el Japó, el Marroc, Suïssa, Ucraïna, i l'Índia han fet i continuaran fent les delícies de molts. Totes estes receptes s'estan publicant en el Facebook del Centre

  Finalment, recorden a totes aquelles persones que necessiten posar-se en contacte amb els professors, que ho poden fer a través del correu electrònic epamutxamel@gmail.com i que disposen de recursos i informació en http://fpamunicipalmutxamel.blogspot.com/. I a Mutxamel Centre de Formació de Persones Adultes facebook  https://es-es.facebook.com/epa.mutxamel.

  Pujar