elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

EL PSOE denota la paràlisis i falta de projecte per Morella

EL PSOE denota la paràlisis i falta de projecte per Morella
  • Tenen pendents múltiples qüestions a respondre realitzades pel PSPV i res es sap, entre altres,  de la convocatòria del Consell del 55 Sexenni

El PSPV de Morella lamenta la falta de contingut del ple ordinari municipal convocat per a aquest dijous ja que l’equip de govern dels Independents no presenta cap punt de resolució i gestió al ple, constant sols de tres mocions polítiques del PP.

Cal recordar que a dia d’avui l’equip de govern té pendent de respondre múltiples qüestions traslladades pel PSPV Morella i que en molts de casos requeriran acudir al Síndic de Greuges, com ja es va haver de fer en la situació produïda per la presentació a 7 llocs de treball de l’alcalde, Bernabé Sangüesa, en els procés d’estabilització de treballadors municipals del propi ajuntament.

A més, des del grup municipal socialista, des de fa mesos, en tots els plens ordinaris, s’han traslladat, entre altres, dos qüestions importants i rellevants per la situació que viu Morella i que lamentem que l’equip de govern continue sense donar resposta. En primer lloc, la celebració del Consell del 55 Sexenni, que no s’ha convocat quan ens trobem a 4 mesos de la celebració de la festa i deuria ser el màxim òrgan de coordinació i participació per a este moment únic del nostre poble que viu cada 6 anys. L’altre és la resposta front a la sequera que s’està sofrint. Lamentablement, lluny de l’acció i col·laboració conjunta s’opta pel menyspreu cap a l’oposició i el silenci.

Per tot això, una vegada més, es fa palesa la falta de projecte i programa dels Independents per Morella. De tan sols tres punts consta la part resolutiva del Ple Ordinari que l’equip de Govern de l’Ajuntament de Morella té convocat per a aquest dijous. Es tracta de tres mocions polítiques del Partit Popular que acompanyen a l’aprovació de les actes dels plens anteriors, l’informe de l’alcaldia i un possible, per desconegut encara, despatx extraordinari A més de donar compte de la liquidació del passat any a l’activitat de control del Ple, punt que a l’igual que la resta dels Decrets és obligatori per llei.

Com destaca el portaveu del grup municipal socialista, Rhamsés Ripollés, ‘’És inaudit que el govern municipal no trasllade cap punt de gestió i resolució’’ i afegeix ‘’Sorprenent és que continuen sense contestar qüestions importants presentades pel grup socialista i que tampoc es tracten temes pendents des de fa mesos, també traslladats pel nostre grup municipal, com la convocatòria del Consell de Sexenni, quan es trobem a 4 mesos de la seua celebració, o mesures front a la sequera que hauria de liderar l’ajuntament i portem insistint amb això des de fa temps’’ Per últim remarca que ‘’Ja no és sols el silenci habitual de l’alcalde i l’equip de govern, veient l’ordre del dia del ple es veu la seua falta de gestió i projecte per a Morella. Una paralització que no ens podem permetre’’.

 

Pujar