elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ortí (PP) reivindica el CdT com una oportunitat per a Morella

Ortí (PP) reivindica el CdT com una oportunitat per a Morella
  • Jesús Ortí, portaveu del PP a l'Ajuntament de Morella, creu que la infraestructura és “un trampolí per a generar desenvolupament a la ciutat, els seus pobles i la comarca”. “Un eix dinamitzador que creiem que hem d'estudiar la seua posada en marxa”, afirm

  • El regidor, al costat del seu company en el grup municipal, Jesús Lecha, s'entrevista amb el director general de Turisme, José Manuel Camarero, que visita la instal·lació situada en l'antiga Fàbrica Giner. “Generar futur és un objectiu comú”, assenyala

MÉS FOTOS
Ortí (PP) reivindica el CdT com una oportunitat per a Morella - (foto 2)

El Grup Municipal del Partit Popular a Morella ha reivindicat, a través del seu portaveu, Jesús Ortí, el Centre de Turisme de la ciutat com “una oportunitat per al territori”. Així ho ha manifestat després d'entrevistar-se amb el director general de Turisme, José Manuel Camarero, qui s'ha traslladat fins a Morella per a conéixer el CdT que la ciutat posseïx en el complex de l'antiga Fàbrica Giner.

“Tenim una instal·lació única situada en un entorn privilegiat”. “Volem dotar-la de la màxima activitat i per això hem volgut que el director general de Turisme la conega en primera persona amb l'objectiu de dotar-la de contingut”.

Per a Ortí, “és necessari aprofitar al màxim les possibilitats que té esta infraestructura”. “Perquè és un eix dinamitzador que la seua posada en marxa creiem que hem d'estudiar i volíem compartir amb el nou Consell estes inquietuds”. En el Grup Municipal del PP, Ortí, acompanyat pel també regidor i diputat autonòmic, Jesús Lecha, han recorregut al costat de l'alcalde del municipi, Bernabé Sangüesa, les dependències.

“El CdT és un trampolí per a generar desenvolupament no sols per a Morella, sinó per al conjunt de la comarca. Per això, treballarem braç a braç amb la Generalitat Valenciana a fi de posar en valor la instal·lació i dotar-la de contingut, perquè som conscients que des de la seua inauguració la seua activitat ha sigut molt limitada. Venim amb el desig de canviar la política que el PSOE ha imposat a Morella durant 32 anys i ha reforçat el Consell de PSOE i Compromís durant els últims huit anys”.

Pujar