elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les oficines de turisme dels Ports reben el premi d’ASETMICO 2021

Les oficines de turisme dels Ports reben el premi d’ASETMICO 2021
  • Aquest guardó posa en valor el treball de les oficines de turisme i el servei informatiu que presten a la comarca

  • L’associació va tornar a celebrar la festa anual després d’anul·lar-la els últims anys a causa de la pandèmia de la COVID-19

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) va entregar ahir el seu premi 2021 a les oficines de turisme dels Ports. Aquest es va atorgar en la festa de l’associació i posar en valor el treball i servei informatiu que es realitza des de les oficines de turisme amb els i les visitants. En l’acte van estar presents, entre altres i junt amb el sector empresarial, el director general de Turisme Comunitat Valencia, Herick Campos, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el president d’ASETMICO, Javi Tena, i els membres de la junta.

El director general va “agrair el treball que fan les oficines de turisme i el servei de qualitat que presten en tota la comarca”. Campos també va destacar “la importància del Centre de Turisme Morella-Els Ports i les oportunitats que aquest genera en el territori, així com la transformació que suposa per a un espai tan característic com és la Fàbrica Giner de Morella”. Finalment, va confirmar “la continuïtat del Bo Viatge, on Morella és una de les destinacions més escollides de la Comunitat Valenciana”.

D’altra banda, Rhamsés també ha volgut “agrair la recuperació de l’acte i la festa després d’estos anys tan difícils i marcats per la pandèmia,” així com felicitar a les premiades i la seua elecció “pel treball que realitzen cada dia, posant en valor els atractius que tenim i el bon fer de cadascun dels vostres establiments i empreses”. L’edil ha aprofitat per a “animar a continuar treballant i col·laborant davant dels reptes que se’ns presenten”.

Tanmateix, Javi Tena va remarcar “la importància de l’associació i agrair la col·laboració amb les diferents administracions durant la pandèmia de la COVID-19” i va reivindicar “aquest treball per fer front als problemes d’ocupació que pateix el sector turístic actualment”.

El premi anual d’ASETMICO l’han rebut importants entitats des que es va crear l’any 1999. La primera entitat que reconeixia l’associació va ser a la Universitat Jaume I i al llarg dels anys, l’han rebut altres personalitats i entitats com l’Associació Firal dels Ports, Com sona l’ESO, el Club ciclista de Vila-real, la Confraria de Llauradors i Ramaders, els carrers del Sexenni, l’associació de Los pueblos más bonitos de España o l’Early Music Morella.

Pujar