elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Neva a Morella sense incidències ressenyables

Neva a Morella sense incidències ressenyables
  • Els centres educatius han estat oberts, encara que s’ha anul·lat el servei de transport escolar durant la jornada d’avui

  • La carretera N-232 ha patit talls durant les primeres hores del matí

MÉS FOTOS
Neva a Morella sense incidències ressenyables - (foto 2)
Neva a Morella sense incidències ressenyables - (foto 3)

La ciutat de Morella s’ha alçat este matí amb poc més de 10 centímetres de neu. D’aquesta manera, la jornada ha transcorregut amb normalitat durant aquest temporal amb les mínimes incidències per a la població i els serveis de la ciutat. Els tres centres educatius de Morella, l’IES Els Ports, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’Escola Infantil han estat oberts, encara que s’ha cancel·lat el servei del transport escolar. Pel que fa al trànsit, la carretera N-232 ha estat tancada durant les primeres hores del matí i ja s’ha restablert la circulació. El Centre de Dia de Morella ha prestat el servei de menjar a domicili per a les usuàries i usuaris.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta nevada ocasiona algunes dificultats i molèsties i des de primera hora del matí es treballa per a netejar els accessos i carrers de la ciutat”. L’edil ha explicat que “també s’han netejat ben prompte les principals vies com és l’N-232 que ja està oberta al trànsit” i ha afegit que “cal tindre prudència, seguir les recomanacions i no utilitzar els vehicles si no és necessari”. Finalment, ha volgut “agrair a tots els efectius la seua tasca perquè temporals com el d’avui tinguen la mínima afecció a les veïnes i veïns”.

Cal explicar que, des del consistori es demana prudència i fer cas de les recomanacions per tal de garantir la seguretat de totes i tots, així com facilitar les tasques dels equips de neteja. Així, es recorda que cal evitar l’ús de vehicles si no es estrictament necessari i esperar que les principals vies i accessos a la ciutat estiguen nets.

Pujar