elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella fa front a la neu durant tot el dia

Morella fa front a la neu durant tot el dia

    L’ajuntament de Morella s’ha coordinat amb protecció civil, els bombers i la policia local per tal de restablir l’accés a la ciutat i mantindre la seguretat dels veïns i veïnes. La brigada municipal ha començat a treballar a primera hora del mati netejant les principals vies del poble.

    Morella s’aixecava d’un bonic color blanc que dificultava la rutina habitual dels ciutadans. La neu ha sigut un problema durant tot el dia, tant per accedir fins a la ciutat, com per a circular-hi per dins. Així, de bon matí, l’ajuntament de Morella coordinava els seus efectius per tal de restablir la normalitat al més prompte possible.

    Al mateix temps, s’informava als morellans de l’evolució del temps o de l’estat dels accessos per a mantindre la seguretat en totes les vies. Com ha destacat l’alcalde, Rhamsés Ripollés, “el més important era mantindre als veïns segurs advertint que no es pot circular per dins del poble” i l’obligatori us de cadenes per accedir a la ciutat. . Rhamsés també apuntava que “hem prioritzat l’accés a serveis d’emergències com el centre de salut, la residència, vehicles sanitaris i els principals accessos”. D’altra banda, el que més dificultats està portant són les explotacions ramaderes.

    Pujar