elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella demana precaució enfront de la nevada

Morella demana precaució enfront de la nevada
  • Es recomana no accedir a Morella si no és estrictament necessari mentre dure la previsió de nevades en els pròxims dies, ja que demà dissabte hi ha alerta roja

MÉS FOTOS
Morella demana precaució enfront de la nevada - (foto 2)

La ciutat de Morella s’enfronta a la primera gran nevada de l’any. Així, els efectius municipals han iniciat els treballs de neteja dins del nucli urbà davant de la previsió de continuar amb aquest temporal fins al diumenge 10 de gener. D’aquesta manera, es recomana no accedir a la ciutat si no és estrictament necessari en els pròxims dies, mentre dure la nevada. A més, AEMET ha decretat alerta roja per a demà dissabte en totes les comarques de l’interior de Castelló.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “coneixíem la previsió de nevades i hem preparat el dispositiu amb tots els efectius per a començar a netejar la neu dels carrers”. L’edil ha explicat que “les previsions meteorològiques marquen que continuarà nevant fins al diumenge, de manera que es recomana no accedir a Morella en els pròxims dies”. Rhamsés ha remarcat que “cal tindre molta precaució si és necessari circular amb vehicle i consultar l’estat de les carreteres per a evitar accidents i facilitar els treballs de neteja d’aquestes”. El consistori insisteix en la precaució en la circulació, així com va informar la població de no aparcar els vehicles en zones del poble on hi ha despreniments de neu des de les teulades.

Cal explicar que l’alumnat i professorat del CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports no han tingut classes a causa que el 7 de gener és festa local a Morella i avui és festiu escolar. En canvi, l’Escola Infantil si ha impartit classe avui.

Pel que fa a les incidències causades per aquesta nevada, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha informat que han traslladat a una persona al Centre de Salut de Morella en el dia d’ahir.

Pujar