23 d’octubre de 2019 23/10/19

Morella comença a instal·lar l’enllumenat de Nadal

Morella comença a instal·lar l’enllumenat de Nadal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella comença a instal·lar l’enllumenat de Nadal - (foto 2)

  S’apropen les festivitats de Nadal i Morella prepara els seus carrers per a lluir durant aquestes. Així, avui han començat les tasques d’instal·lació de les llums de Nadal que il·luminaran els principals carrers de la ciutat fins al 7 de gener. D’aquesta manera, Morella engegarà aquestes característiques i decoratives llums amb una festa que recorre la ciutat amb la música de la batucada Perkutada l’1 de desembre. La cercavila eixirà des de Sant Miquel a les 20.15 hores i acabarà a la Plaça Colom on hi haurà un sopar popular i solidari.

  Aquesta festa va nàixer després de la campanya que va realitzar Ferrero Rocher a la ciutat al Nadal de 2015. Així, cada any s’afegeixen més elements i es dissenya el recorregut de manera diferent que permet realitzar una visita a la ciutat amb aquesta festa de llums i música. La il·luminació de Nadal engalana els carrers de Morella amb l’objectiu d’augmentar l’atractiu de la ciutat i potenciar el comerç local abans de les festes de Nadal.

  El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “aquesta iniciativa va començar l’any passat amb molta acceptació i participació, per la qual cosa hem decidit continuar-la i oferir una gran festa que done inici al Nadal a Morella”. A més, l’edil ha comentat que “al final de la festa d’encesa de les llums de Nadal es farà un sopar popular amb caldo calentet i barbacoa, on la recaptació d’aquest està destinada al Consell de la Solidaritat”. Així, Jorge ha volgut animar a “tots i totes a què vinguen a Morella i participen de la festa amb la música de la Perkutada i l’encesa de la il·luminació de Nadal”.

  Així, Morella, amb el patrocini d’Electra Energia i la col·laboració d’Asetmico, fa possible gaudir de la festa i de la il·luminació de Nadal que acompanyarà a les llums monumentals de les muralles i el castell durant els mesos de desembre i gener.

  ocultar
  Morella comença a instal·lar l’enllumenat de Nadal
  Pujar