elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella celebrarà el dia de la penya El Bou amb espectacles taurins

Morella celebrarà el dia de la penya El Bou amb espectacles taurins
  • La jornada del 18 d’agost començarà amb les proves dels bous què s’embolaran a la nit

  • Les entrades es poden adquirir de manera presencial als estancs de Morella i al Bar Xuso

MÉS FOTOS
Morella celebrarà el dia de la penya El Bou amb espectacles taurins - (foto 2)

L’Ajuntament de Morella i la penya El Bou continuen amb l’organització d’espectacles taurins a la ciutat dins d’aquest mes d’agost atípic. Així, el pròxim dimecres 18 d’agost es celebrarà el dia de la penya amb diferents actes a la plaça de bous. La jornada s’iniciarà a les 12.00 hores amb la prova del bou número 27, Paciente, de la ramaderia de Torrealta adquirit a la finca de Sergio Centelles i del bou número 28, Ejecutivo, de la ramaderia del Soldao, adquirit a la finca de La Carrasca. Aquestos s’embolaran a partir de les 23.00 hores. A més, hi haurà dinar dels socis de la penya El Bou i actuació del grup Sinbikini durant la vesprada a la carpa de l’Espai Firal.

El regidor de Seguretat i responsable d’actes taurins, Jose Manuel Rodrigo, ha destacat que “les entrades per als espectacles taurins del 18 d’agost estan disponibles i es recomana adquirir-les amb antelació per a evitar aglomeracions a l’entrada del recinte taurí”. L’edil ha explicat que “l’aforament de la plaça de bous és limitat per a garantir les distàncies socials i seguir les mesures enfront de la COVID-19” i ha recordat que “l’ús de la mascareta serà obligatori en aquest espai”. Jose Manuel ha comentat que “ahir ens vam reunir amb els representants de la penya El Bou per a ultimar els detalls dels actes taurins i concertar també el conveni anual amb aquesta associació de la ciutat” així com també “vam valorar l’elevada participació en els espectacles del passat cap de setmana amb molt bona organització”.

Ahir a la vesprada va tindre lloc una reunió entre la junta directiva de la penya El Bou, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Seguretat, Jose Manuel Rodrigo. En aquesta es van tractar diferents temes com els espectacles taurins dels dies 18 i 21 d’agost, així com el conveni de col·laboració anual del consistori amb aquesta associació. Cal recordar que a través dels convenis de col·laboració, l’ajuntament recolza a les associacions locals per a desenvolupar la seua activitat i l’organització d’activitats al poble. També es van valorar els actes taurins celebrats el passat cap de setmana, els quals van tindre una elevada participació i van completar l’aforament de la plaça de bous de Morella.

Pujar