elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Millora de l’accessibilitat a la residència de Morella

Millora de l’accessibilitat a la residència de Morella
  • Aquesta consisteix en la instal·lació d’un nou ascensor que comunique totes les plantes de l’edifici

  • Compta amb un pressupost de més de 230.000 euros i està previst que les obres finalitzen al mes de juny

MÉS FOTOS
Millora de l’accessibilitat a la residència de Morella - (foto 2)
Millora de l’accessibilitat a la residència de Morella - (foto 3)
Millora de l’accessibilitat a la residència de Morella - (foto 4)
Millora de l’accessibilitat a la residència de Morella - (foto 5)

La residència de la tercera edat San Juan Bautista de Morella està immersa en les obres de millora de l’accessibilitat i instal·lació d’un nou ascensor. Aquesta actuació compta amb un pressupost superior als 230.000 euros facilitarà la comunicació entre les cinc plantes d’aquest edifici amb la col·laboració de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Avui, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social, Promoció de la Salut i Gent Gran, Malú Blasco, han visitat el transcurs de les obres junt amb el personal de direcció de la residència i tècnic que desenvolupa el projecte. Així, Rhamsés ha destacat la “importància de la millora de l’accessibilitat de la residència, la qual era una inversió molt demandada des del centre”. L’edil ha explicat que “ja és una obra avançada i ara instal·len l’estructura que ubicarà el nou ascensor, la qual està a punt de finalitzar, ja que era la part més complexa de l’actuació”. Finalment, ha explicat que “els pròxims treballs també consisteixen en el formigonat per a l’estructura, la qual cosa provocarà talls de trànsit al carrer, la Policia Local s’encarregarà de coordinar amb l’empresa constructora”.

Els treballs d’instal·lació del nou ascensor de la residència consisteixen en la preparació de l’espai o aquest s’ubicarà i la seua posterior instal·lació. Es tracta d’una actuació complexa per l’espai on es col·locarà, de manera que s’ha realitzat ja la fase més complicada d’instal·lació de l’estructura i ara continuaran les tasques per a cobrir aquesta i integrar-la en l’edifici. A més, l’actuació es desenvolupa sense afectar el servei que presta la residència.

Per part de la residència s’ha destacat que és una inversió molt necessària i demandada des de fa alguns anys. La instal·lació d’aquesta infraestructura millorarà el treball del personal del centre i el servei que es presta a les usuàries i usuaris.

Pujar