elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola Municipal de Música publica el calendari d'admissió i obri la matrícula per al pròxim curs

L'Escola Municipal de Música publica el calendari d'admissió i obri la matrícula per al pròxim curs
  • La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica o presencial en convocatòria ordinària serà del 5 al 25 de juny

  • La formalització de la matrícula se realitzarà el mes de juliol amb la confirmació de les assignatures per part de l'equip directiu del centre

El Patronat de l’escola Municipal de Música de Morella ha anunciat el calendari de matriculació per al curs 2023-2024. El centre docent d'ensenyament no formal de música ofereix formació des dels 5 anys sense límit d'edat repartits en diferents programes d’aprenentatge:

  • Programa Inicial de Música, que comprendrà l’oferta formativa per a xiquets i xiquetes menors de 8 anys
  • Programa Bàsic de Música, que comprendrà l’oferta formativa a partir de 8 anys sense límit d’edat
  • Programa Avançat de Música, que comprendrà els nivells de perfeccionament i desenvolupament de coneixements a partir del nivell bàsic.

Procediment

El procés pot realitzar-se tant en format telemàtic, mitjançant la seu electrònica del patronat, com presencial en les oficines del registre de l'Ajuntament de Morella. L'horari general d'atenció al públic i registre és de dilluns a divendres, de 09.00 h a 14.30 h. entre els dies 5 i 25 de juny de 2023 tots dos inclusivament.

S'haurà de presentar, una sol·licitud per cada alumne/a que desitge matricular-se, en la qual estaran indicats el programa d'aprenentatge, les especialitats així com les dades personals i autoritzacions corresponents.

Noves instal·lacions

El projecte de rehabilitació de l’edifici Colomer Zurita, situat al centre de la ciutat de Morella, continua amb les diferents fases d’actuació. Actualment, les obres de la fase 2 per a ubicar l’Escola de Música i els espais per a les associacions musicals, està quasi finalitzada. Així, està previst que el curs vinent les classes ja comencen en aquest espai i que les entitats musicals traslladen els instruments i el mobiliari als espais que utilitzaran a partir de juliol.

Pujar