elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Morella renuncia a les 7 borses de treball a les quals s'havia presentat

L'alcalde de Morella renuncia a les 7 borses de treball a les quals s'havia presentat
  • Des del PP aplaudixen la decisió: "Rectificar el seu error li honra"

El Partit Popular de Morella ha celebrat la rectificació de l'alcalde que ha decidit renunciar per decret al procés d'estabilització de places al qual es va presentar.

Jesús Ortí, portaveu del PP en el municipi, la va exigir en l'últim ple que o bé renunciara al seu càrrec públic com a regidor o bé renunciara al citat procés. "Va ser dijous passat 15 i hui coneixem per fi la seua decisió".

Per a Ortí, "rectificar el seu error li honra" perquè "no es pot ser jutge i part en un mateix procés”. En este sentit, el PP manté el seu compromís de vetlar per "l'exemplaritat que s'exigix als qui ostentem càrrecs públics”. "Hem de dignificar la política perquè és la millor ferramenta per a millorar la vida de les persones".

I per este motiu "vam fer un pas en política per a ser útils i garantir el benestar dels veïns de Morella". "Este és l'únic objectiu".

Cal recordar que la polèmica va saltar quan es va donar a conéixer que l'alcalde de Morella s'havia presentat a un procés d'estabilització de places per a optar fins a set ocupacions diferents promoguts per l'ajuntament.

Recorda Ortí que quan el PP li va donar el seu suport en llaures a garantir la governabilitat del municipi, "no era un xec en blanc". "Hui celebrem que el temps que li hem donat per a avaluar la nostra oferta li haja portat a prendre esta decisió. És la millor possible", ha conclòs el regidor.

Pujar