elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació de Castelló posa en marxa dos tallers d’ocupació de la rama administrativa als CEDES de Morella i Segorbe

La Diputació de Castelló posa en marxa dos tallers d’ocupació de la rama administrativa als CEDES de Morella i Segorbe
  • Els cursos s’iniciaran el 23 de desembre i oferixen 20 places per formar-se en un pla d’ocupació-aprenentatge que durarà un any

La Diputació de Castelló posarà de nou en marxa dos tallers d'ocupació per a dinamitzar l'interior de la província de Castelló, en els Centres CEDES de Morella i Segorbe. Una nova edició de tallers que formarà a un total de 20 persones participants en dos certificats de professionalitat de la família d'Administració i Gestió: ‘Operació auxiliars de serveis administratius i generals’ i ‘Activitats administratives en la relació amb el client’.

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha subratllat que aquests tallers ocupacionals, a més «d’adequar-se als requeriments professionals específics de les empreses de les nostres comarques» permeten que «les persones inscrites exercisquen una activitat laboral alhora que progressen en el seu procés l’aprenentatge». Així, l’alumnat adquirirà competències en tasques relacionades amb  la gestió documental, la comunicació interprofessional i de cara al client, el tractament de dades a través de suport informàtic, les gestions administratives del procés comercial, maneig d'aplicacions ofimàtiques, així com comunicació en llengua anglesa en tasques administratives i d'atenció al client.

Els tallers d'ocupació, finançats per la Generalitat Valenciana i el FSE, per un import total de 480.412,80€, tindran una duració d'un any i s’iniciaran el pròxim dia 23 de desembre de 2020.

Per a la seua gestió i impartició es contractaran dos docents i dos directors/es de taller, al procés de selecció del qual podran participar qui complisca els requisits establits en les bases publicades en el tauler d'anuncis de la Diputació Provincial. El termini de presentació finalitza el pròxim dilluns 30 de novembre i seguirà el procediment que apareix en l'apartat de Recursos Humans de la web de la Diputació.

L'alumnat serà triat d'entre les persones desocupades inscrites en LABORA en les especialitats corresponents mitjançant un procés de selecció realitzat per un grup de treball mixt conformat per representants de LABORA i la Diputació de Castelló.

Ferrando ha informat també que ja estan a punt de finalitzar els tallers que van iniciar l'any passat en els Centres CEDES d'Albocàsser i Llucena», on 20 persones s'han format en l'especialitat ‘Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials’ «que els donarà accés al treball en residències, centres de dia, servei d'ajuda a domicili o en unitats de respir de la província de Castelló». Gràcies a aquesta formació i amb el suport de l'Agència de Col·locació de la Diputació de Castelló, «s'espera un elevat percentatge d’inserció d'aquestes persones recentment formades», ha conclòs.

Pujar