elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El col·legi de Morella celebra el dia de l’arbre

El col·legi de Morella celebra el dia de l’arbre
  • L’alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana han plantat arbres als voltants del col·legi i el poliesportiu

MÉS FOTOS
El col·legi de Morella celebra el dia de l’arbre - (foto 2)
El col·legi de Morella celebra el dia de l’arbre - (foto 3)

Les xiquetes i xiquets del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella han celebrat avui el dia de l’arbre. Així, han plantat aquestos als voltants del col·legi i el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Aquesta jornada els serveix per a aprendre sobre la importància dels arbres per al planeta de manera pràctica i jugant amb les seues companyes i companys. Cal explicar que l’Ajuntament de Morella ha proporcionat els arbres del viver Forn del Vidre de la Ttinença de Benifassà i la brigada municipal ha col·laborat en les tasques d’aquesta jornada.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “és una experiència educativa molt positiva perquè l’alumnat conega la importància del medi ambient per al planeta” i ha afegit que “a més, també coneixen les plantes característiques d’aquesta zona”. L’edil també ha comentat que “aquestes activitats fora de les aules i d’una manera pràctica també faciliten l’aprenentatge, més pràctic”. Ana ha recordat que “aquesta jornada se celebra tots els anys en diferents zones de Morella, així com altres anys s’han ajuntat els i les alumnes dels col·legis dels Ports, i potenciar les relacions entre les xiquetes i xiquets de la comarca”.

A més, l’Ajuntament de Morella treballa en la millora de totes les jardineres de la ciutat en aquestes setmanes. Així, tant les de dins del nucli històric, com les d’altres entorns se condicionaran aquestos mesos de primavera.

Morella s’uneix a l’hora del planeta

La ciutat de Morella es va unir un any més a la hora del planeta i va apagar l’enllumenat ornamental dels monuments de la ciutat. Així, el dissabte a les 20.30 hores el Castell, les muralles i la Basílica Arxiprestal de Morella van desaparéixer del paisatge nocturn en aquest gest per a lluitar contra el canvi climàtic y la pèrdua de la biodiversitat. Es tracta d’un moviment mundial en el que participen quasi 200 països i monuments emblemàtics com la Torre Eiffel o el Coliseu. Aquest es va iniciar a Sidney l’any 2007 per a salvaguardar la salut del nostre planeta.

Pujar