elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos xics formaran part de la Cort d’Honor de Moncofa per primera vegada

Dos xics formaran part de la Cort d’Honor de Moncofa per primera vegada
  • Les festes de Santa Maria Magdalena són una tradició en la localitat de Moncofa i enguany s'espera una major participació

Per primera vegada al poble de Moncofa els xics participaran en les festes de Santa María Magdalena d'una forma que no havien conegut abans. Sempre hem sabut que la Cort d’Honor la formen les joves de 18 anys, però enguany la localitat de Moncofa ha anat un pas més enllà i ha permés que els xics de 18 anys també ofrenen a la Santa i representen al municipi.
 
Sergio Uriel fa dos anys que va arribar a Moncofa. Ell no coneixia les tradicions dels moncoferos, però en rebre la carta acreditada de l'ajuntament, no va dubtar a participar en la Cort d’Honor. A més, assegura que “no sabia molt bé com eren les festes a Moncofa” i d'aquesta manera podrà conéixer-les de primera mà.
 
A Sergio li acompanya un altre xic més que també ha volgut participar, Ángel Dembilio. Al costat de la reina, María Muria, i a les dames; Laura Ángel, Irene Rosell i Alba Viller, formaren la Cort D’Honor de 2023.

Pujar