elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Viure sensacions, camins de naturalesa, mar d’activitats a Moncofa

  • Platges amb banderes blaves i un sender blau europeu que recorre el litoral fa únic Moncofa, un d’eixos pobles que t’invita a perdre la vista en l’horitzó en ple contacte amb la naturalesa

Els estiuejants de la localitat castellonenca de Moncofa cataloguen el municipi com «un gran balneari d'aigües marines», per les aigües riques en iode, que donen un caràcter singular d'aigües recomanades per a la cura de la pell. Moncofa és un d'aqueixos pobles pels quals pots passejar durant dies sense deixar de descobrir racons especials. Sol, llum, mar, horta, història, música, art i tradicions. En les quatre platges, platja Masbó, Grau, Pedra Roja i l’Estanyol, oneja la bandera blava, un distintiu de qualitat, signe que s'ofereixen unes instal·lacions i serveis immillorables als estiuejants.

Si estàs pensant a visitar Moncofa, hi ha algunes coses que has de saber per a aprofitar el viatge o l’estada. Però atenció, que tindràs la temptació de convertir-te en estiuejant habitual. Moncofa no sols ofereix sis quilòmetres de litoral amb belles platges, sinó també bons monuments arquitectònics, com l'ermita i església de Santa Maria Magdalena, la torre guaita de Beniesma o la font de l'església, construïda en 1925 en estil modernista.

Les festes patronals en honor de Santa Maria Magdalena se celebren del 21 al 30 de juliol. Amb una àmplia programació d'actes taurins, revetles i focs artificials, arriba la celebració més esperada de l'any: el Desembarcament de Santa Maria Magdalena per mar, festa d'interés turístic que congrega més de 10.000 persones.

Moncofa és un municipi arrelat a la seua història i amb el pas del temps ha sabut absorbir i conviure amb el modernisme i la naturalesa; espais com el sender blau europeu del Belcaire, amb el bell paisatge, ens convida a caminar entre dunes i mar per a visitar les platges verges i la platja naturista de Beniesma, i gaudir del Mediterrani en ple contacte amb la naturalesa.

‘Moncofa Mar d'Activitats’ t'ofereix activitats esportives, culturals i festives durant tots els dies de l'estiu amb una programació ideal per a gaudir amb la família o amics.

Gaudir de platges tranquil·les d'aigües cristal·lines, una gastronomia mediterrània diversa i passejar pel passeig marítim, fan únic el municipi de Moncofa, on la calma és acompanyada pel so de la mar i la diversió.

Pujar