elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Polèmica en un concert de Moncofa: interrompen amb xiulades una cançó de Al Tall

VÍDEO | Polèmica en un concert de Moncofa: interrompen amb xiulades una cançó de Al Tall
  • “Si no t'agrada, et vas”. va replicar el cantant al qual xiulaven durant una cançó en valencià

La platja del municipi valencià de Moncofa va acollir aquest dissabte el tradicional concert del final de l'estiu amb la participació de la SUM Santa Cecilia de Moncofa i el cantant Gustavo Paradís.
 
Més de 3.000 persones van omplir la plaça Na Violant per a gaudir del concert amb el qual veïns i estiuejants diuen 'adéu' a l'estiu, encara que la pluja va impedir que es poguera acabar l'acte com estava previst.
 
A les 23.00 hores arrancava la col·laboració entre el moncofero i la banda SUM Santa Cecilia. Al llarg del concert van tocar i van cantar diversos temes sense que transcorreguera cap incident. Però, quan interpretaven en valencià la cançó ‘Tio Canya’ del grup Al Tall, unes xiulades a manera de queixa tractaven de deslluïr el concert.


El vocalista, Gustavo Paradís, no va dubtar a parar el concert i dirigir-se als quals xiulaven de manera contundent: “Si no t'agrada, et vas”. La resta del públic va reaccionar aplaudint la resposta del cantant.
 
“Tots els estius algú es queixa perquè cante en valencià, perquè no ho accepten com un idioma” afirma Gustavo, però destaca que “només és una persona de 3.000 que hi havia en el públic”.

Pujar