elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els veïns de Moncofa voran incrementada la freqüència de línia de bus que connecta amb Castelló

Els veïns de Moncofa voran incrementada la freqüència de línia de bus que connecta amb Castelló
  • La Generalitat adjudica la línia d'autobús Moncofa - Castelló

 Veïns i veïnes de Moncofa voran incrementada pròximament la freqüència de línia d'autobús que connectarà amb la capital, Castelló de la Plana, després de l'adjudicació a HICID SA realitzada per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori de la Generalitat Valenciana.

"És una notícia molt important per a Moncofa. Estem molts anys insistint en el restabliment de la línia a Castelló, imprescindible per al veïnat que no pot accedir amb els seus propis mitjans a serveis com el de l'Hospital de la Plana o altres que només poden desenvolupar-se en la capital", ha explicat l'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, que ha mostrat la seua satisfacció per desbloquejar "tants anys de peticions a la Generalitat i que ara beneficiaran enormement al municipi".

La línia de Moncofa amb Castelló de la Plana funcionarà regularment entre setmana en els pròxims mesos. "La ruta té com a final la Universitat Jaume I, on s'estan formant desenes de joves del municipi, amb parades a l'Hospital La Plana de Vila-real que està de camí a la capital", ha anunciat el primer edil.

D'esta manera, Alós ha manifestat que "és essencial garantir el funcionament adequat d'este servei. Ho estàvem demanant molts anys. Agraïm l'interés a la Generalitat per recuperar un transport que facilitarà el dia a dia a moltes persones".

Pujar