elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Veïns de Moncofa, molestos amb part del personal del centre de salut

Veïns de Moncofa, molestos amb part del personal del centre de salut
  • L'alcalde, Wences Alós, s'ha reunit amb el gerent de la Plana i la coordinadora de zona després de les contínues queixes pel tracte rebut per part del personal sanitari

MÉS FOTOS
Veïns de Moncofa, molestos amb part del personal del centre de salut - (foto 2)
Veïns de Moncofa, molestos amb part del personal del centre de salut - (foto 3)

Els veïns de Moncofa han mostrat el seu malestar amb l'atenció que reben en el centre de salut per part d'alguns membres del personal sanitari, concretament del personal d’administració. Així, María Teresa, veïna de Moncofa, ha lamentat que “hi ha una treballadora del centre de salut que és capaç de solucionar els problemes, no ens dóna una bona atenció, com si el molestares”.

No obstant això, “d'altres treballadors no tenim cap queixa. Es desviuen per atendre'ns i de la gran majoria no hem res dolent de dir”. De fet, aquesta usuària ha assenyalat que “quan alguna vegada he volgut demanar cita per al meu metge, si he vist que estava, m'he donat la volta i he tornat en un altre moment”.

Amb tot, un veí de Moncofa es va manifestar en la plaça de l'ajuntament per a mostrar el seu malestar pel tracte rebut en el centre de salut. Amb un cartell, aquest veí assegurava estar “enfadat i molt descontent pel tracte d'una auxiliar” del centre de salut.

Arran de les contínues queixes per part dels veïns de Moncofa, l'alcalde Wences Alós es va reunir ahir amb el gerent de l'Hospital La Plana i la coordinadora de zona. El primer edil va mostrar la seua satisfacció pel resultat de la reunió ja que tots dos li van traslladar el seu compromís amb actuar en el moment en què es detecten aquests comportaments i la seua disposició de posar mitjans per a aconseguir-lo si així es produïren, perquè és per a ells una prioritat el tracte agradable als pacients.

Alós Valls ha recordat que des de l'Ajuntament seguiran pendents de la situació, i que per a realitzar les queixes és necessari especificar les situacions ocorregudes situant-les en el temps amb data i hora amb la condició de poder solucionar aquesta problemàtica.

Pujar