elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tècnics de Conselleria i de l’Ajuntament visiten l’Avel·lí Corma

Tècnics de Conselleria i de l’Ajuntament visiten l’Avel·lí Corma
  • La visita s’ha realitzat arran de la petició de l’Ajuntament per a solucionar el problema de la calefacció

  • L’Ajuntament queda a l’espera dels informes de Conselleria

Durant el dia d’ahir, tècnics de la Conselleria d’Educació i de l’Ajuntament de Moncofa acompanyats de l’alcalde, Wenceslao Alós, el primer tinent d’alcalde, José María Andrés, el regidor socialista, José Franch, i Vicente David Canós, també en representació del PSOE, han mantingut una reunió en el col·legi públic de Moncofa.

Els tècnics de l’Ajuntament han exposat la solució proposada per l’Ajuntament als problemes existents en el sistema de calefacció que ha sigut escoltada pels tècnics de Conselleria i s’ha acordat que serà estudiada, igual que unes altres possibles alternatives.

L’alcalde de la localitat, Wences Alós, mostra: “La satisfacció i bon enteniment entre Conselleria i la corporació municipal, fora d’interessos partidistes i de manipulacions, i es mostra a l’espera dels informes de Conselleria”. “En altres temps estos problemes serien utilitzats per a acusar a Conselleria d’immobilisme, des d’este equip de govern no volem fer això, busquem, entre tots, solucionar els problemes”, assegura Alós.

En la reunió també es va posar de manifest que enguany per primera vegada des que està obert el centre escolar s’han revisat les mànegues contra incendi i s’ha tornat a posar en funcionament el grup electrogen d’emergència, desconnectat des de fa anys

Pujar