elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

T´agradaria seguir estudiant però no t'ho pots permetre?

T´agradaria seguir estudiant però no t'ho pots permetre?

  La intenció de l'Ajuntament de Moncofa és oferir serveis de qualitat per a la joventut del municipi en implementació de matèries educatives i tallers professionals.

  Durant el període estival s´han posat en funcionament dos tallers per a aquells joves que volen seguir estudiant, però que per alguna causa no poden fer-ho.

  El primer taller és "Promoció de l'èxit amb jóvens en educació no obligatòria". Per a poder participar s'ha de tindre entre 16 i 30 anys i estar cursant estudis formals i no obligatoris, com l'Escola Oficial d'Idiomes, ensenyament per a adults, Formació Professional, cicles formatius, graus universitaris, etc.

  Es pretén ajudar a jóvens que tenen motivació i interés per a estudiar, però que no disposen dels suficients recursos econòmics. D'aquest primer taller s´han pogut beneficiar 4 joves del municipi.

  "El meu GPS laboral" és el segon taller destinat a majors de 18 anys. L'objectiu del projecte és acompanyar i empoderar les persones en la recerca de feina.

  Es treballa de manera individual i grupal, amb un màxim de 10 sessions, i es treballa la motivació, l'actitud, l'autoconeixement, les competències bàsiques i transversals, la informació de recursos sociolaborals, les tècniques i eines per millorar la recerca d'ocupació.

  Tot sense oblidar l'ús de les noves tecnologies, per la qual cosa posem a disposició de Creu Roja i dels joves les aules del Local d'Associacions, especialment l'aula d'informàtica. D'aquest taller ja s'ha realitzat una primera edició i han pogut participar-hi 15 persones.

  Aquelles persones que estiguen interessades a participar en qualsevol dels tallers es poden posar en contacte en l'educadora social de l'Ajuntament, sol·licitar cita al telèfon 964580421, ext. 2223 o per correu electrònic a l'adreça educadora@moncofa.com

  Tant des de la Regidoria de Joventut com la de Serveis Socials, no s´ha dubtat a anar de la mà en aquesta iniciativa de la Creu Roja, la qual abraça tant la gent jove del municipi com la gent més necessitada i que té molt d´interés a avançar cap al futur, com també a la gent major de 18 anys interessada en una recerca activa de treball i en una millora.

  Pujar