elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Moncofa aplaudeix els 8 milions d'euros que inverteix Govern en la regeneració de la costa

El PSPV-PSOE de Moncofa aplaudeix els 8 milions d'euros que inverteix Govern en la regeneració de la costa
  • Francisco Cueco demana a l'executiu local que “es deixe de victimismes i es pose a treballar per a optimitzar al màxim aquestes inversions tan beneficioses”

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Moncofa, Francisco Cueco, ha aplaudit la inversió de més de 8 milions d'euros per a regenerar la costa i les platges de Moncofa. Cueco exposa que “des de la platja de l'Estanyol fins a la platja del Grau es realitzaran una sèrie d'inversions que ja estan en marxa i que seran molt beneficioses per a les veïnes i veïns de Moncofa i això és un motiu d'alegria per a la gent del nostre poble. Amb això, es demostra que el Govern d'Espanya amb el PSOE al capdavant, sí que compleix amb els compromisos que va adquirir en el 2020 que van des d'Almenara fins a Borriana i que ara arriben a la nostra localitat”.

Així, les inversions es destinaran a la construcció de tres espigons en L repartits en tota la costa de Moncofa i l'abocament de 128.000 metres cúbics d'arena en la zona Nord de la costa, 105.000 m³ en la zona centre i 83.000 m³ en la zona Sud. A més, es planteja un recreixement de l'espigó ja existent en l'inici de la platja. “Aquests estudis per a la regeneració van començar amb el Govern de Zapatero, durant el Govern de Rajoy tan sols es va aprovar el Pla Director i ha sigut sempre governs socialistes els que realment l'han executat i pressupostat de manera real”, argumenten des del PSPV.

El portaveu socialista li demana a l'alcalde de la localitat, Wenceslao Alòs, que “es deixe de proclamar el discurs victimista que li ha portat fins al seu escó en les Corts i que es pose a treballar per a optimitzar aquestes inversions tan beneficioses per a la ciutadania de Moncofa. S'ha demostrat que el Govern de Pedro Sánchez, al contrari del que predica el Partit Popular, inverteix en les millores sense mirar el signe polític del govern que les rep i que si es treballa, com vam fer el Grup Municipal Socialista en la reunió amb la Subdelegació del Govern, s'obtenen fruits”.

 

Pujar