elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova tenda de Leroy Merlin a Sagunt

Nova tenda de Leroy Merlin a Sagunt
  • Oberta des d'aquest 22 de juny, la tenda està situada en el Parc Comercial Vidanova Parc

Galeria de fotos
Sagunto - Inauguración Leroy Merlin
Sagunto - Inauguración Leroy Merlin
MÉS FOTOS
Nova tenda de Leroy Merlin a Sagunt - (foto 2)
Nova tenda de Leroy Merlin a Sagunt - (foto 3)
Nova tenda de Leroy Merlin a Sagunt - (foto 4)

Leroy Merlin obri la seua nova tenda a Sagunt. Aquest divendres 22 de juny és la seua obertura oficial. Situat en el Parc Comercial Vidanova Parc, aquest punt de venda disposa d'una superfície comercial de més de 8.900m2, una plantilla de 120 col·laboradors, 30.000 referències en estoc -i més de 170.000 sota comanda- així com tretze seccions diferents. És la 76 tenda de Leroy Merlin a Espanya i ha suposat una inversió de 20 milions d'euros.

Aquest dijous ha sigut la inauguració oficial a la qual ha assistit l'Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, el Portaveu del Govern Municipal, Pepe Gil, el Regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i el Regidor d'Activitats, Guillermo Sampedro. Per part de Leroy Merlin han estat presents el Director General de Leroy Merlin Espanya, Ignacio Sánchez Villares, el Director de la pròpia tenda, Juan Andrés Blázquez, el Director Regional zona Alce, Íñigo Pérez, el Director de Desenvolupament, Juan Sevillano, i el Responsable d'Expansió, Borja Arambarri.

En paraules del Director General de Leroy Merlin Espanya, aquesta nova tenda és "una aposta per la Comunitat Valenciana per a oferir així als nostres clients un nou punt de trobada, més modern i adaptat a les seues necessitats, que els inspire per a fer realitat els seus projectes de condicionament de la casa".

Foment de l'ocupació local

En la inauguració també ha intervingut l'alcalde de Sagunt, qui ha destacat la qualitat dels recursos humans que ofereix la ciutat: "No solament venem ubicació i bones comunicacions sinó també recursos humans de qualitat". El primer edil també ha destacat que l'obertura de Leroy Merlin "demostra que Sagunt és una realitat comercial i econòmica, perquè les empreses estan confiant en les oportunitats que nostra ciutat està oferint en aquests moments. És un servei als ciutadans, però alhora una oportunitat de treball".

Cal destacar en aquest punt que la plantilla procedeix, en la seua majoria de Sagunt i municipis propers. Des de Leroy Merlin destaquen la seua aposta per la creació d'ocupació de qualitat i en aquesta línia, el 67% de l'equip humà de la tenda compta amb un contracte indefinit. Mostra d'ells és que la companyia ha obtingut la certificació Top Employer Espanya 2018, està present en el rànquing Best Workplaces 2017 i ocupa el lloc 26 en el rànquing Compre Talent 2017.

Així mateix, la tenda suposarà la creació de 40 llocs de treball indirectes entre els serveis de transport, instal·lacions, seguretat, neteja, etc. D'aquesta forma, la companyia afavoreix la dinamització de les zones en les quals se situa, sent un important actiu per a les economies locals.

Gestió responsable

La companyia integra la gestió responsable en totes les seues activitats i promou l'adopció d'hàbits respectuosos amb el medi ambient. En aquest sentit, Leroy Merlin Sagunt és un model de gestió eficient dels recursos i respecte mediambiental pel que la seua il·luminació és 100% LED. A més, fomentarà el consum sostenible en la llar oferint la seua gamma de Ressò Opcions que compta amb més de 74.000 referències validades per ECODES (Fundació Ecologia i Desenvolupament).

Sobre Leroy Merlin a Sagunt

Aquesta nova tenda a Sagunt, oberta des del divendres 22 de juny, tindrà un horari comercial de dilluns a dissabte de 8:00h a 22:00h i diumenge de 10:00h a 22:00h, a més l'espai especialitzat en construcció i reformes obrirà de dilluns a dissabte de 7:30h a 22:00h. La tenda està dividida en tretze seccions concretes: Il·luminació, Sanitari, Fusta, Eines, Materials de Construcció, Electricitat-Lampisteria-Calor, Decoració, Pintura, Ferreteria i Ordenació, Jardí, Moqueta, Cuines i Ceràmica.

Pujar