elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa diu 'no' a la violència de gènere: Consulta la programació

Moncofa diu 'no' a la violència de gènere: Consulta la programació
  • Exposicions, contacontes o teatre seran alguna de les activitats pel 25N

MÉS FOTOS
Moncofa diu 'no' a la violència de gènere: Consulta la programació - (foto 2)

"Des de l'Ajuntament de Moncofa hem preparat una completa agenda d'activitats amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la violència de gènere. Amb totes elles, volem conscienciar, des d'una edat primerenca, de la importància de la igualtat i la no violència" ha afirmat la regidora d'Igualtat, Maria Teresa Alemany.

Així les coses, hui mateix s'ha inaugurat una exposició de sabates roges contra la violència masclista organitzada per l’Associació Dones Carmen de Burgos. La mostra podrà veure's durant tot el cap de setmana en la plaça de la Constitució. A més, esta mateixa vesprada, a les 19.30h, la companyia Colombines Teatre oferirà a la Casa de la Cultura l'obra 'Kriatures i re-volució'.

Demà dissabte, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, es llegirà el manifest reivindicatiu a la porta de l'ajuntament. L'acte començarà a les 17h. "Des de l'Ajuntament de Moncofa ens sumem a la declaració institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i manifestem la nostra condemna absoluta davant la violència de gènere, perquè els maltractadors no tenen cabuda en la nostra societat" ha indicat l'alcalde, Wences Alós. En acabar arribarà el contacontes 'Cazadores, brujas y princesas diferentes' a la Casa de la Cultura.

Les activitats amb motiu del 25N finalitzaran el diumenge 26 amb el teatre-performance 'Fils de Sang'. L'actuació començarà a les 18h en la plaça de la Constitució. Els i les assistents gaudiran d'una acció dirigida per la fotògrafa Laura Avinent, amb la interpretació dramaturga de Pilar Díaz i amb Sonia Tabares a la viola. L'esdeveniment està organitzat per l’Associació Dones Carmen de Burgos.

"Des del consistori sabem que és fonamental educar i formar per a acabar amb les desigualtats entre dones i homes i erradicar la violència masclista. Per això, des de l'Ajuntament de Moncofa treballem de manera activa en les polítiques d'igualtat i realitzem accions perquè tant adults com xiquets i xiquetes tinguen les eines per a combatre la violència de gènere i aconseguir, entre totes i tots, una societat més justa i igualitària" han sentenciat Alós i Alemany.

Pujar