elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa sorteja 5.000 euros en premis per a la tornada al col·le

Moncofa sorteja 5.000 euros en premis per a la tornada al col·le
  • L'objectiu és ajudar a les famílies i sufragar els costos de la tornada al col·le i fomentar les compres en el comerç de la localitat

L'Ajuntament de Moncofa impulsa la campanya ‘Torna el col·le’ amb el doble objectiu d'ajudar les famílies a sufragar els costos de la tornada al col·le i de fomentar les compres en el comerç local del municipi. A través d'aquesta iniciativa se sortejaran 5.000 euros en premis entre les compres realitzades del 5 al 23 de setembre en els establiments col·laboradors. El sorteig es realitzarà el pròxim 23 de setembre.

L'alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “som molt conscients del cost que suposa per a les famílies l'inici del curs escolar, i volem ajudar-los a afrontar-lo. I també sabem que el nostre comerç local és un element fonamental de Moncofa, per això impulsem totes les iniciatives que són a la nostra mà per a ajudar a dinamitzar la seua activitat. A visibilitzar-los i a mantindre'ls vius. Del comerç local de Moncofa depenen moltes famílies i molts llocs de treball del nostre municipi”.

La regidora de Comerç, Mª Dolores Alós, ha sigut l'encarregada d'organitzar aquesta campanya que ja es posa en marxa i ha assenyalat que “ja es poden consultar els establiments col·laboradors en la web municipal moncofa.com”.

Cal assenyalar que per a participar en el sorteig s'ha de depositar la papereta que entreguen en els comerços participants en l'urna instal·lada en el Mercat Municipal.

Pujar