elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa revalida la màxima qualitat de les platges com a destinació turística natural de primer nivell

Moncofa revalida la màxima qualitat de les platges com a destinació turística natural de primer nivell
  • L´hissat de la bandera Q de Qualitat s´ha sumat hui a les quatre banderes blaves, el sender blau del Belcaire i les ISO 14001 i 9001

Moncofa revalida enguany la màxima qualitat de les platges confirmant el seu posicionament com a destinació turística natural de primer nivell en l'àmbit nacional. Hui s'ha procedit a l'hissat de la bandera Q de Qualitat que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), distintiu que se suma a les quatre banderes blaves de les seues platges (el Grau, Pedra Roja, Masbó i Estanyol), el reconeixement del sender blau del Belcaire i les ISO 14001:2020 i 9001:2020. A l'acte ha assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “la qualitat de les nostres platges és el nostre millor aval de destinació turística de primer nivell. Des de l'Ajuntament, a vegades amb moltes dificultats pels greus temporals que hem patit enguany, treballem perquè les nostres platges mantinguen la màxima qualitat de manteniment, serveis i tots els recursos professionals de la seua gestió”.

En eixe sentit, Alós Valls, ha assenyalat que “la coincidència dels temporals que hem tingut este 2020 amb la crisi sanitària del covid-19 que ha suposat per a tots els ajuntaments un sobreesforç i una prioritat absoluta, fa que arribem a l'estiu a contrarellotge per a tindre-ho tot preparat. Agraïsc des d'ací a totes les persones que cada dia treballen per adequar les platges de la millor forma i envie un missatge de prudència i responsabilitat a tots els usuaris perquè puguem tindre el millor estiu possible”.

Cal assenyalar que la bandera Q de Qualitat certifica que la platja de Moncofa compleix els exigents criteris de qualitat, seguretat, rigorositat i professionalitat en la gestió i en els serveis que ofereix. És el principal distintiu espanyol de qualitat de les platges i s'aconsegueix després de realitzar una exhaustiva auditoria.

Pujar