elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa repartirà 6.000 euros en premis en una nova campanya de foment de les compres en la localitat

Moncofa repartirà 6.000 euros en premis en una nova campanya de foment de les compres en la localitat
  • Lola Alós: “Sortejarem premis per 5.999 € per a ajudar a multiplicar les vendes pensant en la campanya de Nadal”

  • Comença el termini d’inscripció prèvia dels comerços

L'Ajuntament de Moncofa ha aprovat unes ajudes econòmiques per 5.999 euros per al foment del comerç local i potenciar les vendes amb la vista posada especialment de cara a la campanya de Nadal. Esta iniciativa denominada ‘La Grossa de Nadal’ i impulsada per l'equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls, es va aprovar la setmana passada i es va publicar en el BOP, per la qual cosa ja està oberta l'adhesió de tots els comerços locals que ho desitgen

Lola Alós, regidora de Comerç, ha explicat que “esta és una més de les moltes iniciatives impulsades per l'Ajuntament de Moncofa per a ajudar els comerços locals. Estem segurs que este sorteig per un total de 5.999 € ens permetrà ajudar a multiplicar les vendes pensant en la campanya de Nadal”.

Així, l'objecte d'esta campanya és el foment de les compres en els comerços locals (bars, perruqueries, botigues…) amb la celebració de sortejos entre totes aquelles persones que realitzen compres en quatre comerços locals adherits a la campanya, per import d'almenys 10 euros en cadascun d'ells. Els premis seran econòmics i hauran de ser justificats mitjançant factures de compra en comerços de Moncofa.

Els establiments interessats a beneficiar-se d'esta campanya promoguda per l'Ajuntament de Moncofa hauran d'inscriure's fins al 19 de novembre en el formulari adherit a la publicació oficial d'esta campanya en el Butlletí Oficial de la Província, també disponible en el mateix ajuntament o en la pàgina web.

Les dates per a realitzar les compres seran entre l'1 de desembre i el migdia del 22 de desembre, que són tradicionalment les principals dates de cara a les compres de Nadal.

Les persones que vulguen participar hauran d'introduir els bitllets segellats per quatre comerços en l'urna que es col·locarà en el Mercat Municipal a este efecte. Seran nuls tots aquells bitllets que no registren el segell dels quatre comerços, el nom de la persona que sol·licita el premi i els tiquets justificatius de les compres.

El sorteig es realitzarà el dia 22 de desembre a les 12 hores en el Mercat Municipal, en el qual es coneixeran els quatre premiats. El primer premi serà per un valor de 2.999 €, el segon premi per 1.500 €, hi haurà un tercer premi de 500 € i cinc quarts premis de 200 € cadascun.

Lola Alós Gil, regidora de Comerç, indica que “estem segurs que esta campanya atraurà compres en els comerços de la localitat, i està oberta al fet que les compres les realitzen tant veïns de Moncofa com visitants”.

Les persones que resulten afavorides amb estos premis de Nadal hauran de destinar els diners guanyats a compres en els comerços de Moncofa adherits a esta campanya, entre el 22 de desembre i el 9 de gener.

Pujar